• No stress, be happy !!

    Wellbeing 4 business

    No stress, be happy !!

    Wellbeing 4 business

De zaakvoerder baat reeds meer dan twaalf jaar het privéwellnesscenter Yuna Wellness in Marke (Kortrijk) uit samen met zijn echtgenote. Een wellnesscenter die niet alleen een uitgebreid badhuis met diverse arrangementen aanbiedt, maar ook verschillende massagetechnieken en behandelingen uit voert. Tevens kan er gefloat worden, nog steeds uniek in Westvlaanderen.

Voorheen werd er gedurende zo een twintig jaar ervaring opgedaan in verschillende bedrijven. Technische functies, projectopvolging en -leiding en veiligheidsfuncties (veiligheidscoördinator niveau A, preventieadviseur in opleiding). 

In een beginfase richten wij ons vooral op stoelmassages. Onze ervaren therapeutes die ingezet worden bij ons privéwellnesscenter worden ook naar bedrijven toe ingezet. Al onze therapeutes hebben minstens 10 jaar massage-ervaring en zijn vanzelfsprekend wettelijk erkend.Naarmate onze activiteiten zich uitbreiden zal Yuna Wellness 4 Business aangevuld worden met medewerkers die elk expert zijn in hun vakgebied.